Personal

Förtroendet i relationen mellan dig och våra föräldraförstärkare är en förutsättning för vårt arbete. Vi ställer höga krav på våra föräldraförstärkare och studiecoacher, högst i branschen. Vi säkerställer kvaliteten genom en omfattande rekryteringsprocess. Dessutom satsar vi på våra medarbetare genom utbildningar, handledning och uppföljning.

För oss är det ett krav att våra medarbetare har dokumenterad erfarenhet av arbete med barn/ungdomar. Att ta hand om andras barn är ett stort förtroende som kräver ett stort ansvar. Vi ställer därför krav på social kompetens, personlig mognad och ansvarstagande hos våra medarbetare.

De allra flesta av våra föräldraförstärkare är universitets- eller högskolestuderande och ägnar sig åt FöräldraFörstärkning som extraarbete. Gemensamt för samtliga föräldraförstärkare är att de har ett genuint intresse av att arbeta med barn och ungdomar. För oss är rökfrihet hos vår personal en självklarhet. Vi begär alltid utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister.